Het Nieuwe Rijden opgeknipt Theorie

Het Nieuwe Rijden opgeknipt Theorie

Tijdens de theorie van Het Nieuwe Rijden wordt ingegaan op de situaties die zich in de praktijk voor doen.  Iedere deelnemer heeft zijn eigen rijstijl en gebruikt op zijn manier de technieken die op de truck aanwezig zijn. Veiligheid is hierbij een belangrijk punt en staat altijd voorop. Maar wat is nu en optimaal gebruik van de vrachtwagen?  De verschillende onderwerpen bespreekbaar maken en van elkaars ervaringen leren is het doel van de theorie Het Nieuwe Rijden.

Door toepassing van verbeterde en moderne materialen kan het brandstofverbruik worden verminderd. Daarnaast heeft vooral de chauffeur invloed op het brandstofverbruik, aangezien een juiste rijstijl kan leiden tot een aanzienlijke brandstofbesparing. Door HNR wordt de kilometerkostprijs gunstig be├»nvloed. In deze cursus wordt de cursist getraind in alle technieken van "Het Nieuwe Rijden". De rijstijl van Het Nieuwe Rijden maakt optimaal gebruik van de meest recente veranderingen  m.b.t. de motor technische deel  en de hulpmiddelen in de cabine. Als gevolg hiervan combineert deze rijstijl brandstofbesparing en veiligheid op een plezierige en comfortabele wijze.

De training duurt 4 uur en moet binnen 10 dagen afgesloten worden met een praktijktraining. Hier moet 3 uur voor worden in gepland.

Vraag

Wat bieden wij

Onze diensten op een rij

 
 
 
 
 
 

Onze klanten

Deze ondernemingen gingen u voor

 • Aankomende cursussen:

  Actualisering kennis en vakbekwaamheid

  Borculo

  02-03-2024

  VCA - VOL

  Denekamp

  02-03-2024

  VCA Basis

  Denekamp

  02-03-2024

  Actualisering kennis en vakbekwaamheid E-learning

  Denekamp

  08-03-2024

  Lading Zekeren E-learning

  Denekamp

  15-03-2024