Nascholing Code 95

Code 95

Europese wetgeving verplicht chauffeurs die beroepsmatig een voertuig besturen waarvoor rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D(E)noodzakelijk is, om aan te tonen dat zij vakbekwaam zijn. Dit toon je aan met een code 95 aanduiding op het rijbewijs. Elke vijf jaar moet de code vernieuwd worden, door middel van minimaal 35 uur aan nascholing. Minstens zeven uur van de nascholing moet worden besteed aan praktijktraining. Op zoek naar een betrouwbare nascholing voor code 95? Dan bent u bij Trucktraining Twente aan het juiste adres. Wij bieden een passende nascholing voor code 95 aan die ook via e-learning gevolgd kan worden.

Cursusaanbod voor code 95

Aangezien chauffeurs niet meer beroepsmatig mogen rijden als ze niet aan de nascholingsplicht voldoen, is het belangrijk om tijdig nascholingscursussen te kiezen. Trucktraining Twente heeft een uitgebreid code 95 cursusaanbod, waarin voor iedere beroepspraktijk passende cursussen zijn te vinden. Op deze manier is de nascholing niet alleen een verplichting, maar ook zeer nuttig.

Wat kan Trucktraining Twente u bieden?

Wat betreft het code 95 cursusaanbod biedt Trucktraining Twente veel voordelen:
• Trainingen kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen.
• Binnen ons cursusaanbod voor code 95 wordt de wisselwerking tussen theorie en praktijk benadrukt, waardoor cursisten ook inzien waarom iets in de praktijk op een bepaalde manier wordt uitgevoerd.
• Het code 95 cursusaanbod is opgesteld vanuit een praktische visie. Dit houdt in dat nascholing voor uw werknemers op de praktijk gericht is, zodat het rendement na de cursussen hoger is.

Voor meer informatie over ons uitgebreide cursusaanbod voor code 95 kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bespreken graag hoe we de nascholing zo comfortabel en eenvoudig mogelijk voor u kunnen maken.

Wat bieden wij

Onze diensten op een rij

Nascholing Code 95

Zeer ervaren docenten

Gecertificeerde opleidingen

Subsidies mogelijk

Pakket op maat

Opleidingen in heel Nederland

Onze klanten

Deze ondernemingen gingen u voor

 • Aankomende cursussen:

  Rijoptimalisatie theorie

  Denekamp

  21-06-2024

  VCA - VOL

  Denekamp

  22-06-2024

  VCA Basis

  Denekamp

  22-06-2024

  Communicatieve vaardigheden voor chauffeurs E-learning

  Denekamp

  28-06-2024